RB COMMUNICATIE

Ronald brouwers

ronald.brouwers@xs4all.nl -------------------------------------------------------------------------------------------tel 0613282078
Interim Management

Een managementvraagstuk? Een passende oplossing? Zaken bespreekbaar maken? Veranderingen in gang zetten? Nieuwe wegen in slaan? Samenwerking bevorderen?

RB Communicatie biedt interim management die werkt aan een snelle een structurele oplossing. Dat begint al bij de start. Zeer snel wordt een plan van aanpak gepresenteerd met einddoel, tijdsbestek en de kosten. Daarna wordt het proces strak begeleid en volgt wekelijks een rapportage. Het einddoel moet zijn dat de interim manager overbodig is geworden.

 

Ronald Brouwers heeft 15 jaar ervaring als manager zowel als eindredacteur als adjunct-hoofdredacteur. Hij heeft ruime ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen. Doelgerichtheid, recht door zee met altijd aandacht voor de mens en zijn werk.

 

RB Communicatie is gespecialiseerd in het leiding geven op redacties van radio-, tv, of krant. Ook kan RB Communicatie ingezet worden voor de ontwikkeling, productie en eindredactie van radio- en videoproducties. Daarbij wordt gedegen vakmanschap gekoppeld aan creativiteit, enthousiasme en humor.