RB COMMUNICATIE

Ronald brouwers

ronald.brouwers@xs4all.nl -------------------------------------------------------------------------------------------tel 0613282078
TV producties

Ronald Brouwers heeft aan de wieg gestaan van een aantal succesvolle televisie formats. Rutger leert stappen (Rutger Castricum), Geloof het of niet (Rutger Castricum), Dave on Stage (Dave van der Wal) en Weg. RB Communicatie kan televisieformats bedenken en maken. Maar werkt ook voor de overheid of het bedrijfsleven.

 

Het totale product wordt van begin tot eind samen met de opdrachtgever gemaakt, waarbij uw missie, boodschap of imago duidelijk wordt overgebracht. Van de eerste schetsen tot het script en van het draaien tot de montage wordt nauw samengewerkt volgens de uitgangspunten van kwaliteit, professionaliteit en creativiteit

RB Communicatie heeft een zeer breed (journalistiek) netwerk om zeer ervaren cameramensen, editors, presentatoren en verslaggevers aan te trekken.

 

Een nieuw concept van RB Communicatie is het digitale jaarverslag. Steeds meer bedrijven brengen hun jaarverslag digitaal uit. Om de toch wat saaie materie toegankelijk te maken heeft RB Communicatie een concept ontwikkeld om uw jaarverslag te verlevendigen met video-content. Snelle, to-the-point gemaakt filmpjes, waarin duidelijk wordt waar het bedrijf voor staat en wat er het afgelopen jaar is bereikt.